Информационен бюлетин
Начало  Информационен бюлетин
 
 
27 April 2007
Фирмите, ремонтиращи улиците, вече ще се отчитат ежеседмично

Фирмите-изпълнителки ще дават вече ежеседмични отчети за извършената работа по годишната програма за реконструкция на уличната инфраструктура

 

„Инжстрой – Драгиев и ко” – Пловдив през настоящата седмица работят в район „Централен” по реконструкцията на ул. „Крумово”, преасфалтиране на улиците „Севастопол”, „Г. Измирлиев”, „Хр. Чернопеев” и „Днепър”, както и по бул. „Марица –юг” от ул. „В. Соколов” до ул. „Чардафон”., а полагане на кръпки е правено по ул. „В. Търново” и „Ф. Македонски”. През идната седмица ще се работи отново по ул. „Крумово”, където се прави основна реконструкция, а преасфалтиране ще бъде правено по улиците „Едисон”, „Върховръх”, „Ген. Д. Николаев” и „Лебед”, както и полагане на кръпки по улиците „Ф. Македонски”, „Н. Козлов” и „В. Търново”.

„Пътинженеринг”ЕООД работи в район „Източен” и през седмицата са преасфалтирани близо 1 800 кв.м. на бул. „Освобождение” и близо 12 000 кв.м. на бул. „Санкт Петербург”. Същата фирма работи по тези два булеварда и в зоната на район „Тракия”, където са асфалтирани съответно над 9 000 кв.м. на бул. „Освобождение” и над 2 000 кв.м. на бул. „Санкт Петербург”.

Фирмата „Драгиев и ко” е положила нови тротоари на 7 улици, паркинги и тротоари в район „Тракия”. През идната седмица в района ще бъде подновяван паважа на 5 улици – ул. „Маестро Г. Атанасов”, ул. „Кап. М. Маринов”, ул. „Г. Данчов”, ул. „Т. Райнов” и ул. „Ю. Вревска”.

Същата фирма работи по подмяната на паваж и тротоари в район „Централен”. През настоящата седмица са положени около 700 кв.м. на улиците „Лука Касъров”, „Тракийски юнак” и „Съборна”, работата по които ще продължи и през идната седмица.

В район „Южен” фирмата „Драгиев и ко” ООД подменя тази седмица паваж по улиците „К. Геров” и „Петър Стоев”, както и тротоарите на последната улица. Работата и на двете места ще продължи и през следващата седмица.

Същата фирма в район „Източен” тази седмица е подновила близо 200 кв.м. тротоари, а следващата седмица ще бъдат правени нови тротоари на улиците „Златорог”, „Ралица” и „Богомил”.

 

 

 

назад